Senaste inlägget på Grod-bloggen:

  • gm2018

    Nu har det passerat några vecker sedan årsmötet på Ålands hav. En fin tradition har det blivit. Detta år med tillskottet av at Stefan Mann med familj dök upp efter årsmötet. Han var klubbens ordförande under ett antal år under de första åren av 2000 talet. Inte så mycke nytt avhandlades men, vi har återinfört juniormedlemskapet. Det är nog bra. Sedan uppdaterades medlemsavgiften efter att SSDF höjde slutet förra året. Detta för att vi inte ska skapa ett minus under åren utan att det ska betala sig själv. 

    Idag signerade alla protokollet. Detta gjordes på dykmässan i Nacka. Johan /vår ordförande/ greppade jag i dyk-baren med en öl i handen, Håkan o Lena vid shopping av LED lampa och Håkan M i kafferterian. :)) Alla skrev under så nu ligger protokollet på hemsidan att läsas vid intresse. Det som saknas är revsionsberättelsen men den kommer nog snart. Imorgon dyker vi i Kungshamn klockan 13. Det sägs vara isfritt där.

    dykm2018  

    Written on Saturday, 17 March 2018 13:49 in Grodblogg Read 40 times

Facebook - Dykarna.nu

GRODMÄNNEN på Nätet

Ifall du är medlem i klubben och vill ta del av klubbens olika dokument fullt ut måste du registrera dig på klubbens hemsida.

Registrera dig nu !

Om du inte är medlem; Vi är klubben för dig som vill göra trygga, roliga och spännande dyk i Stockholms skärgård. Som medlem får du medlemskap i SSDF, billig luft, olycksfallsförsäkring och tidningen Sportdykaren. Du kan dig via den blå länken men du måste samtidigt per mail anmäla dig till vår Kassör Thomas Wiberg. Här en snabblänk till honom,

Vår Kassör

Här lite mer information om att vara medlem i klubben.