Grodblogg

Nedan finner du inlägg om allt möjligt omkring dykning, kronologiskt ordnade. För de som har access kan man lägga till nya inlägg via en rubrik under "klubbdokument", nytt blogginlägg. I menyn till höger finns klubbens samlade arkiv av dokument, i princip alla styrelseprotokoll, årsmötesprotokoll, medlemlistor, etc. Mycke av materialet kan bara ses om man är medlem och inloggad på sidan. 

kort info från styrelsemötet 21 mars

  • Monday, 21 March 2016 21:12

t

Saxat från Styrelsemötet 2016-03-21

Idag hade vi vårt första styrelsemöte efter årsmötet. Som brukligt fördelades sysslor som kassör (Thomas W) och sekreterare (André). Vi beslutade också att alla funktionärer som klubben har naturligtvis är välkomna på våra möten. Dessa blir också kallade till våra möten.

Badrenset, om vi får uppdraget av Täby kommun, blir den 15 maj kl 15 och kontrollrenset är daterat till 28 juni, dvs direkt efter midsommar och skolavslutningar.

Nästa grodblad planerar vi till maj. Skicka gärna ett bidrag ill redaktören.

Karl Enquist kommer att representera Grodmännen på SSDFs årsmöte i april.

Vi funderar också på att kategorisera våra klubbdyk i svårighet/djup och att epost information om närstående utfärder bara skickas till de som passar ens egen profil. Alla utfärder kommer som tidigare att publiceras på hemsidans kalender.