Grodblogg

Nedan finner du inlägg om allt möjligt omkring dykning, kronologiskt ordnade. För de som har access kan man lägga till nya inlägg via en rubrik under "klubbdokument", nytt blogginlägg. I menyn till höger finns klubbens samlade arkiv av dokument, i princip alla styrelseprotokoll, årsmötesprotokoll, medlemlistor, etc. Mycke av materialet kan bara ses om man är medlem och inloggad på sidan. 

Harmoni

  • Saturday, 03 December 2016 14:30

harm

Idag hade vi ett sedvanlig Grodmansdyk innehållande några dykare, ett vrak och korvgrillning efteråt. Reslutatet var perfekt - Go korv, bra dyk trots lite strul i början. Davids ena torrhandske var det hål i. Så han kom inte mer än ett par meter innan han vände o bytte ut den. Men lagen om all djäv... den var också läck så han valde att avstå dyket och vi andra 4 drog iväg. Bra tänkte vi ;)) för då fixar han grillen. Vid vraken blev vi dock lite förvånade när vi plötsligt såg hans fenor vifta omkring på 17 m djup. Haha. Han hade fixade läckan :)) Det blev 45 min på vraket och sedan den lilla simturen hem igen. Efter en timme i 4 gradit vatten var det gott med lite te o kaffe medans kolet tog fart.

På bilden ser man också klappstolar till alla, dessa hittade vi i skjulet vid stranden, numera tillika Grodmännens klubbhus.